Witam,
Jak w temacie. Ważne, proszę o odpowiedź. Wiem, że jest też mineralny o dokładnie takim samym oznaczeniu i brązowym kolorze. Nie kumam o co chodzi?!
Pozdrawiam,
Jaki kolor ma olej do dyfra Castrol 75W140
Re: Jaki kolor ma olej do dyfra Castrol 75W140
Mógłbyś coś zapodać na ten temat? Według Castrola mają tylko jeden olej 75w140 który jest syntetykiem.
Z kolorem ci nie pomogę gdyż nie jeżdżę na Castrolu.
Z kolorem ci nie pomogę gdyż nie jeżdżę na Castrolu.
Witam,
Wszędzie jest napisane, że Castrol SAF-XJ 75-140 jest syntetykiem. Również tutaj na forum tak twierdzicie i wierzę Wam ale....
.... jak wytłumaczyć, że jest również olej Castrol SAF-XJ 75-140, który w karcie wyrobu jest olejem mineralnym i jest koloru brązowego. Jest to możliwe, że syntetyk i mineralny mają takie samo oznaczenie???
Chciałbym wiedzieć jakiego koloru jest syntetyk ?
Wszędzie jest napisane, że Castrol SAF-XJ 75-140 jest syntetykiem. Również tutaj na forum tak twierdzicie i wierzę Wam ale....
.... jak wytłumaczyć, że jest również olej Castrol SAF-XJ 75-140, który w karcie wyrobu jest olejem mineralnym i jest koloru brązowego. Jest to możliwe, że syntetyk i mineralny mają takie samo oznaczenie???
Chciałbym wiedzieć jakiego koloru jest syntetyk ?
Stefan, a mógłbyś wrzucić tą kartę?
Chciałbym wrzucić, ale administrator mi nie pozwala, twierdząc, że mam limit przekroczony, choć nigdy niczego nie "wklejałem". Wciąż mnie interesi jaki kolor ma ten syntetyk ? Kto wie, niech się odezwie.
To wrzuć na jakaś stronę w stylu imageshack.com i daj link